Mondo otsib hariduseksperte

3. märts 2020 MTÜ Mondo - Kommenteeri artiklit

Hea võimalus missioonitundega haridusvaldkonna ekspertidel anda oma panus teises keskkonnas ja kultuuriruumis. Tule pane ennast proovile ja saa väärtuslik kogemus kogu eluks!

Noorsootöötaja 12 kuud (august 2020 ‒ juuli 2021)

Gruusia (Zugdidi linn Samegrelo maakonnas)

Põhilised tööülesanded: noorsootöö programmi elluviimine, kohalike noorsootöötajate toetamine, sündmuste ja õpitubade organiseerimine.

Kandideerimistähtaeg 14. märts.

Haridusvaldkonna ekspert 6 kuud (juuni‒november 2020)

Uganda, Kikooba küla

Põhilised tööülesanded: kohalike õpetajate koolitamine õpetamismeetodite ja õppetöö korraldamise osas, õppekavavälise tegevuse koordineerimine, haridusalane teavitustöö, MTÜ Mondo toetusprogrammi assisteerimine.

Kandideerimise tähtaeg 18. märts

Õpetaja 8 kuud (oktoober 2020 ‒ mai 2021)

Ukraina (Severodonetski linn, Luganski oblast)

Põhilised tööülesanded: töö Mondo kriisipiirkonna haridusvõrgustiku koolidega ja nende õpilastega (ürituste korraldamine, maailmahariduse ja inimõiguste teemaliste tundide andmine), Ukraina kolleegide toetamine uudsete meetodite ja õppematerjalide osas, Vostok SOS kontoris inglise keele ringi läbiviimine. Eeldus on vene või ukraina keele oskus.

Kandideerimise tähtaeg 20. märts.

Naiste õiguste ekspert  6 kuud (juuli‒detsember 2020)

Keenia, Shianda küla

Põhilised tööülesanded: teavitustöö rasedate naiste ja noorte emade toetusgruppide kohta, nimetatud toetusgruppide tegevuse koordineerimine, seksuaalhariduse loengud kohalikes kogukondades, soopõhise vägivalla vastase tegevuse toetamine, Mondo toetusprogrammi assisteerimine ja Eesti ja Keenia sõpruskoolide  suhtluse koordineerimine.

Kandideerimistähtaeg 24. märts.

Lähetust ja kandideerimist puudutavate küsimustega võite pöörduda aadressil vabatahtlikud@mondo.org.ee. 

Loe täpsemalt https://mondo.org.ee/euaidvolunteers/haridusvaldkond/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!