opimekodus.ee koondab täiskasvanute e-õppe võimalused

30. apr. 2020 Sihtasutus Kutsekoda - Kommenteeri artiklit

Veebilehelt opimekodus.ee leiab huviline tasuta ja tasulised e-koolitused, veebiseminarid ja muud internetipõhised õppimisvõimalused täiskasvanutele.

EPALE Eesti keskuse juhataja Georgi Skorobogatovi sõnul sai opimekodus.ee loomise idee alguse vajadusest koondada distantsõppe võimalused täiskasvanutele. „Kontaktõppe keeld muutis enamiku koolitajate tööplaane. On hea meel näha, et täiskasvanute koolitajad on reageerinud kiiresti ning veebilehelt opimekodus.ee leiab iga huviline üha rohkem e-õppevõimalusi“, sõnas Skorobogatov.

Täiskasvanute koolitajad saavad lehe kaudu teada anda oma e-koolitustest, õppijad saavad kogu info ühest kohast ning leiavad lihtsalt just neile vajaliku ning sobiva koolituse. Esimesel kasutusnädalal on juba 70 koolitusasutust lisanud veebikeskkonda üle 300 e-kursuse.

Veebileht opimekodus.ee valmis MTÜ Eesti Täiskasvanukoolitajate Kogukonna, haridus- ja teadusministeeriumi ning Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkonna EPALE koostöös.

Euroopa täiskasvanuhariduse veebikeskkond EPALE koondab täiskasvanute koolitajaid ja koolituste korraldajaid üle Euroopa. EPALE kogukonda kuulub ligi 1200 täiskasvanuõppe pakkujat Eestist. EPALE Eesti keskus tegutseb Kutsekoja juures.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!