Teade E-õppe repositooriumi kasutajaile

28. mai 2020 HITSA - Kommenteeri artiklit

Alates 01.07.2020 ei ole E-õppe repositoorium enam kasutajaile kättesaadav. E-õppe repositoorium on vananenud keskkond, mida edaspidi ei arendata ega hooldata. Kõik materjalid arhiveeritakse kuni 31.12.2025.
Kõigil, kes on seni oma õppematerjale hoiustanud E-õppe repositooriumis, soovitame tõsta need enne 1. juulit üle E-koolikotti või soovi korral ka muude keskkonda. Ületõstmine on vajalik eelkõige selleks, et materjalid oleks kasutatavad ka tulevikus. Täpsem info aadressil https://www.e-ope.ee/repositoorium.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!