Muuseumihariduse infopäev Tartus Eesti Rahva Muuseumis 21. augustil kell 11

21. mai 2020 Eesti Rahva Muuseum - Kommenteeri artiklit

Muuseumid üle Eesti ootavad haridusasutuste juhte, õpetajaid jt haridustöötajaid uue kooliaasta eel, 21. augustil kella 11–15, muuseumihariduse infopäevale Eesti Rahva Muuseumi.

Enam kui 30 muuseumi ja külastuskeskust kõikjalt Eestist tutvustavad siin oma järgmise kooliaasta haridusprogramme. Haridusmess toimub ERM-i A-sissepääsu juures õues (nn noka all), järgides kõiki ohutusreegleid. Messiga samal ajal toimuvad ERM-i õppeklassides töötoad. Registreerimise töötubadesse avame augustis, selle kohta jõuab teieni eraldi info. Pärast infopäeva saab tasuta külastada ERM-i näituseid.

Infopäeval osalevad: Eesti meremuuseum, Tallinna teletorn, Eesti maanteemuuseum, rahvusarhiiv, Palamuse O. Lutsu kihelkonnakoolimuuseum, Eesti rahvakunsti ja käsitöö liit, Eesti ajaloomuuseum, Tartu ülikooli muuseum, Tartu ülikooli loodusmuuseum ja botaanikaaed, SA A. H. Tammsaare Muuseum Vargamäel, Tartu mänguasjamuuseum, Vana-Võromaa muuseumid, Eesti trüki- ja paberimuuseum, Jääaja Keskus, Tartu linnamuuseum, SA Eesti Kunstimuuseum, SA Haapsalu ja Läänemaa Muuseumid, Eesti vabaõhumuuseum, Kalevipoja muuseum, SA Eesti Maaelumuuseumid, Tallinna linnamuuseum, Tartu kunstimuuseum, Wikimedia Eesti, SA Rannarahva Muuseum, okupatsioonide ja vabaduse muuseum Vabamu, Eesti spordi- ja olümpiamuuseum, ERM-i Heimtali muuseum, Eesti Rahva Muuseum.

Registreerimine 19. augustini ERM-i kodulehel.

Üritus Facebookis.

Muuseumihariduse infopäev Eesti kunstimuuseumis: „Virtuaalne ja reaalne – uuendusmeelne muuseum“ 27. augustil algusega kell 10

Muuseumihariduse infopäev toimub veebi vahendusel: 25-minutilistel sessioonidel tutvustavad muuseumid terve päeva vältel oma haridusprogramme eri vanuseastmete õpetajatele ja toimuvad mitmed lühiloengud.

Infopäevale saab registreerida sellel lingil.

Info kodulehel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!