Õpetaja, lae omaloodud õppematerjal E-koolikotti ja osale konkursil

12. mai 2020 Innove SA - Kommenteeri artiklit

Innove kuulutab välja konkursi digitaalsete õppematerjalide loomiseks ja E-koolikotti lisamiseks. Konkursi eesmärk on tunnustada õpetajaid, kes on 2020. aastal lisanud E-koolikotti parimaid digitaalseid õppematerjale. Auhinnafond on 20 000 eurot.

Konkursile on oodatud nii üldhariduskoolides kui ka kutseõppeasutustes kasutatavad materjalid, mis on avaldatud E-koolikotis. Materjalid osalevad konkursil kahes kategoorias:

  1. väiksemad terviklikud materjalid, õpiobjektid. Selle kategooria ühe materjali autasu on 100–300 eurot;
  2. õppekava teema põhised või mooduli rakendamist toetavad terviklikud kogumikud. Selle kategooria ühe materjali autasu on 300–500 eurot.

Õppematerjali konkursile esitamiseks tuleb saata e-kiri aadressil e-koolikott@innove.ee. Soovitame saata kiri E-koolikoti portaalist otse, kasutades materjali jagamise funktsiooni. Kirjas tuleb märkida autori(te) töökohaks olev(ad) haridusasutus(ed) ning kontaktandmed. Materjale saab konkursile esitada kuni 14. juunini.

Materjale hindame koostöös Eesti haridustehnoloogide liiduga. Auhinnad makstakse välja paremusjärjestuse alusel auhinnafondi ulatuses. Konkursi tulemused kuulutame välja 30. juunil.

Konkursi statuudi, sh õppematerjalidele esitatavad tingimused, hindamiskriteeriumid ja täiendavad selgitused leiate https://www.innove.ee/wp-content/uploads/2020/04/E-koolikoti-%C3%B5ppevara-konkursi-statuut.pdf.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!