Koolijütsid naeravad kriisist hoolimata

5. juuni 2020 Sirje Pärismaa toimetaja - Kommenteeri artiklit
Esikoha pälvis Karolina Kuusk Pelgulinna gümnaasiumist.

Ehkki õppetöö kulges tavapäratult, ei mõjutanud see õnneks koolijütside huumorisoont. 1992. aastast toimuvale üleriigilisele koolinoorte karikatuurivõistlusele „Mida naerad, koolijüts?“ laekus 244 pilapilti 17 koolist.

Tänavu oli teemaks „Tere, robot!“.

Žürii hindas parimateks järgmised tööd.

  • I koht – Karolina  Kuusk (Pelgulinna gümnaasium),
  • II koht – Katarina Kuusik (Nukufilmi lastestuudio / Nõmme põhikool),
  • III–IV koht – Anneli Politanova (Tartu Hansa kool) ja Markos Alter (Otepää gümnaasium).

Äramärkimist väärisid veel Jorma Väster (Tartu Mart Reiniku kool), Kärt Verkmann (Mart Reiniku kool), Lenna-Lotte Annuk (Vara põhikool), Rahel Paarop, Iris Schmidt ja Oskar Männik (Tartu Kesklinna kool), Emil Videnski (Tallinna 21. kool), Marleen Margus (Tartu Variku kool), Karoliina Salu (Tartu Hansa kool) ja Anna Helene Prangli (Nukufilmi lastestuudio).

Õpetajate Lehe eripreemia – aastatellimuse – pälvis Tartu Mart Reiniku kooli õpetaja Helle Saue, kelle õpilastelt laekus konkursile kõige rohkem töid.

Üleriigilise koolinoorte karikatuurivõistluse „Mida naerad, koolijüts?“ korraldaja on Tartu Variku kooli õpetaja Paul Kunman.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!