Õpetajate Lehe peatoimetajana jätkab Heiki Raudla

9. juuni 2020 - Kommenteeri artiklit
Heiki Raudla.

Täna, 9. juunil valiti Õpetajate Lehe peatoimetajaks järgmiseks viieks aastaks senine peatoimetaja Heiki Raudla, kes on juhtinud lehe toimetust alates 2015. aastast.

Esimesteks peamisteks eesmärkideks uuel ametiajal peab peatoimetaja haridusvaldkonna organisatsioonide ja huvigruppide koostöö tõhustamist ning Õpetajate Lehe paber- ja veebiväljaande sisu ja ülesehituse korrigeerimist põhimõttel, et tekiks mõlema meediumi populaarsust toetav sünergia.

Heiki Raudla on lõpetanud Tartu ülikooli ajakirjanduse erialal ja töötanud ajakirjaniku ning toimetajana alates 1997. aastast.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!