Õpetajate Leht 5. juunil

4. juuni 2020 - Kommenteeri artiklit

Kutseõppuritel tuleb töine suvi

Eriolukorras oli kutsekoolidel keeruline praktikaid läbi viia. Sõltuvalt erialast sai osa õppureid kodukontoris töötada, mõned isegi eesliinil olla, kuid paljudel õppuritel nihkub praktika suvesse.

Heiki Ernits: „Mulle meeldib, kui pildis on rohkem kui tekstis“

Heiki Ernitsa loodud Lotte raamatute ja filmide tegelasi teavad kõik. Lisaks on kunstnik välja mõelnud lugematul hulgal toredaid karaktereid. Lastekirjanduse keskuse korraldatud Nukitsa konkursil valisid lapsed ka tänavu lemmikkunstnikuks Heiki Ernitsa, kes sai Nukitsa auhinna juba seitsmendat korda! Kunstnik räägib oma tööst ja iseendast.

Appi, mu rühma tuleb laps teiselt mandrilt!

Rühm Tallinna ülikooli üliõpilasi uuris õppeaine „ELU – erialasid lõimiv uuendus“ raames muukeelsete laste kohanemist Eesti lasteaiaga.  Küsitleti nii õpetajaid, lasteaia juhtkondi kui ka lapsevanemaid.

Ajaränd kaheksakümnendate kooli ja tagasi

Tartu erakooli ProTERA 7. klassi õpilane uuris, uuris, kuidas nägi välja põhikooli teise poole õpilase tavaline koolipäev Nõukogude ajal.

Kriis tõi haridustehnoloogia eesliinile

Selles, et Covidi põhjustatud kriisiolukorras muutus distantsõppe üleöö uueks normaalsuseks, on haridustehnoloogia edendajad maailma eri nurkades ühel meelel. Kas üldse on vajadust ja tahtmist kriisieelsesse olukorda naasta? Nende küsimuste üle arutlesid igakevadisel EdTechX Summitil haridustehnoloogia edendajad üle maailma.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!