Pokumaa loodus- ja kunstihariduslikud programmid

21. aug. 2020 - Kommenteeri artiklit
Pokumaa ootab sind! Foto: Sirje Loodus

Uue õppeaasta tööplaanid on kohe varsti koostamisel ning hariduslikud väljasõidud planeerimisel. Et see mitmekesisemalt kulgeks, tuleb appi Pokumaa. Tuginedes eelmiste aastate kogemustele, võime julgesti väita, et meid külastanud koolide ja lasteaedade grupid on veetnud huvitava ja inspireeriva aja kauni looduse ja muinasjutu keskel ning sellega rahule jäänud.

Põlva- ja Võrumaa piiril Pokumaal saavad kokku loodus- ja kunstiharidus ning muinasjutt. Hoiame au sees suurmeister Edgar Valteri loomingut ning õpime koos nägema maailma muinasjutulise paigana, mida hoida ja kaitsta.

Pokumaa muinasjutumetsa matkarajad ja ainulaadne Pokukoda pakuvad õuesõppe võimalusi mitmesuguste programmidega:

  • „Saame pokudega sõbraks“ – Edgar Valteri „Pokuraamatu“ ainetel kunsti-, kirjandus- ja loodusprogramm lasteaialastele ja nooremale koolieale.
  • „Kuidas õppida vaatama“ – kunsti- ja loodusprogramm nooremale ja keskmisele koolieale.
  • „Õuesõppemängud talumaastikul“ – ajaloo-, talupojatarkuse ja loodusprogramm esimesele, teisele kooliastmele.
  • „Millest kõnelevad metsad?“ – loodusprogramm alates keskmisest kooliastmest.
  • „Loodussõbralik metsandus“ – loodusprogramm gümnaasiumile ja täiskasvanutele.

Meie keskkonnahariduslike programmidega saab täpsemalt tutvuda www.pokumaa.ee või küsida infot ja hinnapakkumist info@pokumaa.ee.

Broneerimisega ära viivita, sest vabad ajad täituvad kiiresti.

Meie juures on võimalik matkata ka metsaradadel, külastada Pokukoda, pidada sünnipäevi ja loometalguid programmi võtmata.

Kohtumiseni Pokumaal!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!