Talendikeskuse suveseminaril otsitakse paindlikke võimalusi andeka õppija jaoks

12. aug. 2020 MTÜ Eesti Talendikeskus - 1 Kommentaar

18. augustil Viljandis toimuval MTÜ Eesti Talendikeskuse suveseminaril „Paindlik on võimalik“ käsitletakse andekate programmide  ja õppe diferentseerimise võimalusi.

Kogemuslugusid tööst andekatega jagavad õpetajad Rocca al Mare koolist,  Tartu Veeriku koolist, Tapa gümnaasiumist, Tallinna ühisgümnaasiumist jm.  Andekate arengu strateegiast kohaliku omavalitsuse tasandil ja eri partnerite kaasamisest kõneleb Pärnu LV kauane üldhariduse peaspetsialist Virve Laube. Teoreetilist teadmist jagab andekusekspert Viire Sepp. Tutvustatakse ka talendikeskuse ja Viljandi taibukate teaduskooli koostöös käivituvat projekti „Talendipäev lasteaias“. Koos esindajatega HTM-ist, haridus- ja noorteametist, riigikogust jm arutatakse, kuidas kajastuvad laste ja noorte annete arengu toetamisega seotud küsimused uues haridusstrateegias 2035 ning mida saaksid koolid ja kogukonnad teha üheskoos,  julgemini ja paindlikumalt.

Suveseminari kava ja registreerimisinfo leiab MTÜ Eesti Talendikeskuse kodulehelt.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Talendikeskuse suveseminaril otsitakse paindlikke võimalusi andeka õppija jaoks”

  1. MTÜ Eesti Talendikeskus ütleb:

    Head seminarile registreerunud ja potentsiaalsed huvilised!

    Seminari ajakavas on oludest tingituna toimunud väikesed muudatused. VÄRSKENDATUD KAVA vt
    http://www.talendikeskus.ee/wp-content/uploads/2020/07/Suveseminar-2020_Kava-ja-registreerimisinfo_13.08.20_kodulehele.pdf

    Kinnitame, et seminaril osalejad saavad hoida tervisele ohutut vahemaad – meie käsutuses on Viljandi Jakobsoni kooli aula. Täname lahket pererahvast!

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!