Talenditäht 2020 on Virve Laube

28. aug. 2020 - Kommenteeri artiklit
Virve Laube.

MTÜ Eesti Talendikeskuse suveseminaril 18. augustil kuulutati välja Talenditäht 2020 laureaat, kelleks on Pärnu LV haridusosakonna üldhariduse peaspetsialist Virve Laube (pildil). Selle tiitliga tunnustab MTÜ Laube pikaajalist märkimisväärset tegevust Pärnumaa andekate noorte ja nende juhendajate toetamisel.

„Suuresti tänu Virve Laubele on Pärnu linnas juba praktikasse rakendatud neid ideid, mille üle riigi haridusstrateegia 2035 eesmärke seades alles arutatakse,“ ütles talendikeskuse juhatuse liige Viire Sepp tunnustustähte üle andes. Laube on aastakümneid seisnud hea Pärnu linna andekate laste ja noorte arengu toetamise eest, edukalt kaasanud andekusprojektidesse partnereid ja olnud haridustasandite integreerimise eestvedaja.

Talenditäht on tunnustus silmapaistva panuse, erakordse algatuse või tubli saavutuse eest andekuse toetamisel.

MTÜ Eesti Talendikeskus on 2016. aastal asutatud vabatahtlik ühendus, mille tegevuse eesmärk on andekusalase kompetentsuse koondamine, teabe jagamine, koolituste ja nõustamise pakkumine ning üldsuse ja pedagoogide teadlikkuse tõstmine andekusega seotud hariduslikest erivajadustest, samuti laste ja noorte annete arenguks soodsama keskkonna loomine Eestis.  


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!