Lennusadama perepühapäeval räägitakse lugusid paadipõgenemisest

10. sept. 2020 SA Eesti Meremuuseum - Kommenteeri artiklit
Foto näituselt „1944 – suur põgenemine“. Aron Urb

13. septembril kella 12‒16 toimub Lennusadamas vanavanemate päevale pühendatud perepühapäev, kus räägitakse põgenemisest üle mere.

Näitleja Sandra Lunge toob näitusel „1944 ‒ SUUR PÕGENEMINE“ käsitletud tõsieluliste tegelaste lood muuseumikülastajateni. Audiolugudele tuginev näitus räägib Eesti eri paigust teeleasumisest, saatuse keerdkäikudest ja põgenemisest üle mere 1944. aastal. Perepühapäeval saab meisterdada paati ja mängida otsimismängu, kus tuleb leida salasõna paati pääsemiseks.

Kava
kell 12 lugude jutustamine
kell 13 töötuba (30 min)
kell 14 lugude jutustamine
kell 14.30 kordus töötuba (30 min) Kell 13 ja 15 toimuvad eesti- ja venekeelsed avatud ekskursioonid Lennusadama püsiekspositsioonis (registreerimine kassas). Kõikidest perepühapäeva tegevustest saab osa võtta muuseumipiletiga. MM KAART annab võimaluse külastada muuseumi piiramatu arv kordi.
Näitus jääb avatuks 17. jaanuarini 2021.

Sündmus Facebookis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!