Veeda Palmse mõisas üks seiklusrikas päev

11. sept. 2020 Eve Ong Palmse mõisa ekspositsioonijuht - Kommenteeri artiklit
Palmse mõis. Foto: Toomas Tuul

Palmse mõis pakub meeldivat ajaviitmist ja toredaid seiklusi aasta ringi. Kutsume sellelgi sügisel lapsi veetma üht seiklusrikast ja põnevat päeva mõisas. Päeva eesmärk on anda lastele teadmisi muuseumi olulisusest ja tutvustada mõisa ajalugu mängulise tegevuse kaudu. Programm sisaldab ekskursiooni, põnevat meisterdamist ja lustlikku hobusõitu mõisa ponidega.

Palmse mõisas saavad unustamatu elamuse nii väikesed seiklejad kui ka uudishimulikud avastajad. Programm on mõeldud eri vanuses lastele, kes tahavad teadmisi omandada väljaspool kooli.

Olete oodatud Palmse mõisa!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!