Eesti digiõpikule taas auhind

20. okt. 2020 Koolibri - Kommenteeri artiklit

15. oktoobril toimunud BELMA auhinnatseremoonial Zoomi keskkonnas tunnustati teiste hulgas ka kirjastuse Koolibri 4. klassi matemaatika digiõpikut (autorid Aksel Telgmaa, Endel Noor, Enn Nurk). Õpik on kasutatav Opiqu keskkonnas.
Õpik osales EEPG (Euroopa õpikukirjastuste ühenduse), IARTEM-i (International Association for Research on Textbooks and Educational Media) ja Frankfurdi raamatumessi koostöös korraldatud rahvusvahelisel õppekirjanduse konkursil BELMA (Best European Learning Materials Awards), pälvides 2. koha 1.–5. klassile mõeldud õppematerjalide kategoorias. Kokku on võistlusel neli kategooriat.
Võistlusele esitatud materjale hindas kaheksast sõltumatust eksperdist koosnev žürii, kes hindasid nende asja- ja eakohasust, atraktiivsust jms.
Rohkem infot võistluse kohta leiab veebilehelt www.belma-award.eu.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!