Ootame aasta isa kandidaate

8. okt. 2020 Mailis Alt Eesti Naisliidu esinaine - 2 kommentaari

Kutsume teid üles märkama ja tunnustama tublisid isasid ja esitama neid aasta isa kandidaadiks.

Isa on meie tugi, kes toetab meid, kui meil on raske, armastab, vahel võib-olla mehelikult karmiltki, aga see-eest tundeliselt, ta hoolib ja kaitseb. Isa käes on pereväärtuste pitser, kes kinnistab emaga ühiselt loodud väärtused ka laste teadvusse.

Tänapäeval, kui peremudelid on muutunud mitmekesisemaks, on isa roll iga päevaga aina olulisem, ja mees, kes on valmis olema isa, aina rohkem hinnas.

Isa võib olla kasuisa, vanaisa, päris isa või laenuisa, lapse jaoks on oluline vaid üks – mees, kes annab talle edasi väärtusi, mis toetavad lapse sirgumist täiskasvanuks. Mees, kes aitab kujundada noore inimese elukäiku, toetab teda, kannustab ja armastab.

Meie, haridustöötajate seas leidub palju mehi, kelles on sisemine soov ja hoolimine, et kasvatada mitte ainult oma lapsi, vaid jagada tarkust ning olla eeskujuks ka teistele lastele.

Kandidaate ootame kuni 29.10.2020 e-aadressil naisliit@gmail.com.

Täpsem info www.naisliit.ee.


2 kommentaari teemale “Ootame aasta isa kandidaate”

 1. Peep Leppik ütleb:

  KAASMAALASED!
  Kui omal ajal hakati üle-Eestiliselt kõige paremaid või Aasta inimesi välja kuulutama, siis tundus see algul isegi nö innovaatilisena. Me ei mõistnud toona selliste ürituste KOMMERTSLIKKU iseloomu.

  Nüüd on selge, et siin hakkavad mängima ka nn grupihuvid, mis lõpptulemusena viivad vastuolude ja tigeduseni… Ja muidugi, nn Aasta inimese selgitamine sadade tuhandete kaasmaalaste hulgast tundubki mulle ebaõiglasena… Küll võiksid väikesed kogukonnad omaalgatuslikult aeg-ajalt selliseid nimetusi jagada (kui saavutatakse vaid üksmeel!).

  Mida arvatakse?

 2. Peep Leppik ütleb:

  P.S.

  Umbes 25 aastat tagasi taheti kirja panna HEA ÕPETAJA omadused-tunnused. Olin toona selle vastu, sest need saavad olla eelkõige emotsionaalse värvinguga ja isegi vastuolus teadusliku ja argielulise hinnanguga … Hea ÕPETAJA saab olla väga erineval viisil, kus esmatähtis tema mõju TULEVIKU seisukohalt. Aga, kes seda suudab öelda!

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!