Haridus- ja teadusminister Jaak Aab astus ametisse

27. nov. 2020 Haridus- ja teadusministeerium - Kommenteeri artiklit
Jaak Aab.

President Kersti Kaljulaid nimetas 25. novembril peaministri ettepanekul uueks haridus- ja teadusministriks Jaak Aabi. Senise ministri Mailis Repsi vabastas president ametist 21. novembril.

Alates 29. aprillist 2019 kuni käesoleva ajani ning 2017–2018 oli Jaak Aab riigihalduse minister ning 2005–2007 sotsiaalminister. Aab on kuulunud nii riigikogu IX kui ka XI koosseisu, olnud varasemalt Eesti linnade liidu tegevdirektor, Võhma linnapea ja abilinnapea ning töötanud koolis õpetajana. Jaak Aab kuulub Eesti Keskerakonda.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!