Tallinna keskraamatukogu pakub raamatukogutunde

12. nov. 2020 Tallinna Keskraamatukogu - Kommenteeri artiklit

Tallinna keskraamatukogu pakub klassidele mitmesugustel teemadel raamatukogutunde nii veebis kui kohapeal. Veebitunnis saavad osaleda need, kel ei ole võimalik raamatukokku tulla või on keeruline tunniplaanis selleks aega leida. Õpetaja saab veebitunni kokku leppida soovitud ajaks, nt kirjanduse tunniks, ja määrata selle kestuse (30, 45 või 60 minutit).

Jätkuvalt on klassid oodatud ka raamatukokku kohapeale. Soovi korral on võimalik tundi tulla hommikusel ajal, mil raamatukogu on teistele külastajatele veel suletud – nii on terve raamatukogu vaid ühe klassi õpilaste päralt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!