Viimane võimalus kandideerida inspiratsiooniprogrammi „Jah, õpetajaks!“

24. nov. 2020 Haridus- ja noorteamet - Kommenteeri artiklit

„Jah! Õpetajaks!“ programmiga oodatakse liituma töökogemuse ja magistrikraadiga (võib olla omandamisel) inimesi, kes on oma valdkonna spetsialistid ja kaaluvad õpetajaametit järgmise karjäärivalikuna. Oodatud on ka õpetajaks õppinud, ent mujale tööle siirdunud , kel huvi naasta esialgse elukutse juurde. Osalemise taotlus tuleb esitada hiljemalt 29. novembriks e-aadressil kadri.ratas@harno.ee  Rohkem infot.

Neljast moodulist koosnev programm alustab jaanuaris ja kestab aprillini. Programmi viiakse läbi üle Eesti. Toimuvad seminarid ning osalejad kohtuvad õpetajate ja koolijuhtidega ning töövarjutavad neid, et saada aimdust õpetajatööst. „Jah! Õpetajaks!“ programmi võetakse vastu 15 osalejat.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!