EHL 30: 10 põhjust, miks mitte liituda ametiühinguga

4. dets. 2020 Elis Cullen EHL-i juhiabi ja välissekretär - Kommenteeri artiklit
EHL-i juhiabi ja välissekretär Elis Cullen.

Siin on Austraalia ülikoolide ametiühingu kampaaniast inspireeritud kümme punkti kõverpeeglis, mis ilmestavad värvikalt ametiühingute töövõite nii Eestis kui ka mujal maailmas. Võime rõõmustada, et oleme jõudnud ajastusse, kus saame isegi sellistel teemadel nalja heita. Hea lugeja, meenuta, millal sinu karjääri jooksul mõni nendest tingimustest justkui hea tööelu juures loomulikuna näis?

  1. Sulle meeldib töötada hilisõhtuni.
  2. Sa vihkad vabu nädalalõppe.
  3. Sa arvad, et su palk on liiga kõrge.
  4. Sul pole midagi töökiusamise vastu.
  5. Sa ei soovi, et ületundide eest makstaks.
  6. Sulle meeldib haigena tööl käia.
  7. Sa ei vaja vanemahüvitist.
  8. Sind ei häiri ohtlikud töötingimused.
  9. Sa võid töötada ükskõik millal (sest lapsed kasvavad ise).
  10. Sinu ülemusel on alati õigus.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!