Kutsehariduskeskuse autotehnikud vuntsisid päästeauto piduehteisse

15. dets. 2020 Kaire Mets Tartu kutsehariduskeskuse turundusjuht - Kommenteeri artiklit
Tuledesäras päästeauto koos jõuluvanaga.

Täna andsid kutsehariduskeskuse autotehnikud Rõngu vabatahtliku päästeseltsi volitatud jõuluvanale üle värskelt remonditud ja ehitud päästeauto.

Autotehnikute kutseõpetaja Janari Zirgu sõnul hooldasid ja putitasid autoosakonna õpilased päästeautot pea kuu aega. „Kõige rohkem tegid auto juures tööd autokeretehnikud, kes keredetaile parandasid ja välja vahetasid. Esimese kursuse autotehnikud vahetasid kulunud juppe ja tegid tavapäraseid hooldustöid,“ rääkis ta.  „Lisaks kinnitasid poisid autole üle 200 m valguskette, et Rõngu päästjate auto jõuluehtesse saaks,“ lisas ta.

Autotehnikute tööd vastu võtma tulnud jõuluvana kiitis tulevasi autotehnikuid ning kinkis suure töö tegijatele puuviljakorvid. „Jõuluehtes päästeautoga tahame rõõmu tuua ja näidata, et jõule pole tühistatud ega edasi lükatud. Hakkame 24. detsembril Rõngu kandis kingipakke laiali viima ja sõidame kogu pühadeaja. Sel aastal viime kingipaki ukse taha ja lehvitame, päris kokkusaamisi peab ka jõuluvana vältima,“ ütles Rõngu vabatahtliku päästeseltsi esindaja Janis Mardi. 

„Tegelikult oleme juba paar aastat päästeautoga jõulurõõmu jaganud, õnneks ei ole see aasta erand. Aga pärast seda jätkab päästeauto meil oma teenistust asendusmasinana. Hoiame teda korras ja kui vaja, siis töötame, kuid õnneks on 2020. aasta olnud meie piirkonnas rahulik,“ rääkis Mardi. „Päästjatel on nii, et mida vähem, seda parem, ja suuri õnnetusi pole meil sel aastal olnud,“ lisas ta.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!