Ministeerium otsib hariduse erisaadikut

4. dets. 2020 HTM - 1 Kommentaar

Haridus- ja teadusministeerium otsib EL-i ja rahvusvahelise koostöö osakonda hariduse erisaadikut.

Tulevane hariduse erisaadik hakkab tegelema Eesti hariduse rahvusvahelise kuvandi võimendamisega, meie edulugude tutvustamise ja turundamisega laias maailmas. Tema kogemuspagasis peaks olema põhjalikud teadmised Eesti haridus-, teadus- ja noortevaldkonnast, mitmekülgne rahvusvahelise suhtlemise kogemus, head teadmised protokollist ja etiketist ning laiapõhjaline rahvusvaheline valdkondlik kontaktvõrgustik.

Samuti on vaja osata kõrgtasemel eesti ja inglise keelt. Kasuks tulevad teenuse turundamise ja brändingu kogemus, era- ja avaliku sektori koostöökogemus ning esinemisoskus.

Konkursil on oodatud osalema kõik, kes tunnevad endas kutsumust teha missiooniga tähendusrikast tööd, mis aitab Eesti hariduse edulool jõuda laia maailma. Kindlasti tuleb kasuks praktiline kogemus haridusvaldkonnast. 

Avaldusi ootame 16. detsembrini ning tööle võiks asuda erisaadik jaanuaris 2021. Töö juriidiline asukoht on Tallinn, kuid väärtustame paindlikku töökorraldust, see tähendab ka valmisolekut viibida (välis)lähetustes.

Konkursikuulutus https://www.hm.ee/sites/default/files/Kuulutused/hariduse_erisaadik.pdf.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Ministeerium otsib hariduse erisaadikut”

  1. Peep Leppik ütleb:

    Kuhu küll
    meie raha raisatakse… Ja KUTSUMUS pole mingi näitaja, vaja on PROFESSIONAALI, kes valdab õpetajatööd ja arengupsühholoogiat ning didaktikat kognitiivse psühholoogiaga … et lükata tagasi meile pakutavad igasugused jaburused…

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!