Tallinna keskraamatukogu kutsub lapsi osalema lugemisprogrammis „Talv raamatuga“

11. dets. 2020 Tallinna Keskraamatukogu - Kommenteeri artiklit

Tänavune detsember toob lastele väga palju vaba aega. Esmakordselt toimuva lugemisprogrammi „Talv raamatuga“ eesmärk on innustada lapsi koolivaheajal raamatuid lugema. Programmiga pakub raamatukogu peredele tuge laste vaba aja arendaval ja looval sisustamisel. Lapsed on oodatud jagama joonistusi ja mõtteid loetud raamatutest virtuaalnäitusel. Raamatukoguhoidjad-päkapikud ootavad laste telefoni, Skype’i või Facebooki (video)kõnesid, et nendega loetud raamatute üle arutleda ja koos lugeda. Rohkem infot leiad „Loeme ette“ lehelt.

Raamatukoguhoidjad paluvad lapsevanematel jälgida, et lapsel oleks alati käepärast rikkalik valik raamatuid. Lisaks raamatukogust laenatud raamatutele soovitame üle vaadata kodune raamaturiiul ja sealt lapsega sobivat lugemisvara valida. Lapsele sobivaid e-raamatuid leiab ka e-raamatukogudest ELLU ja OverDrive.

Lapsed, kes loevad lugemisprogrammi „Talv raamatuga“ jooksul läbi vähemalt viis raamatut ning annavad loetud raamatute kohta raamatukogule tagasisidet, saavad auhinna.

Rohkem infot lugemisprogrammi kohta leiab Lastelehelt.

Noori ootab raamatukogu osalema lugemisväljakutses. Selle kohta leiab kohta leiab Facebookist ja Instagramist. Viimastes kanalites toimuvad lisaks regulaarsed otseülekanded, kus soovitatakse uusi raamatuid ja räägitakse noortekirjandusega seotud teemadel.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!