Tudengid saavad liituda programmiga „Hariduse tulevikutegijad“ nädala lõpuni

7. dets. 2020 Haridus- ja noorteamet - Kommenteeri artiklit

Veel sel nädalal saavad kõikide ülikoolide ja rakenduskõrgkoolide üliõpilased kandideerida programmi „Hariduse tulevikutegijad“. Haridus- ja noorteameti programm süüvib põnevatesse arengutesse hariduselus ja õpetajaameti mitmekülgsetesse tahkudesse. Kandideerimine on avatud 13. detsembrini.

Viiest moodulist koosnev programm on mõeldud kõikide erialade bakalaureuse- ja rakenduskõrgharidusõppe teise ja kolmanda kursuse üliõpilastele, kes ei ole õpetajakoolituse tudengid.

„Õpetajaamet on hea võimalus ennast teostada, olla positiivne eeskuju, arvamusliider ja protsesside mõjutaja nii kogukonna kui ka riigi tasandil. Soovime anda võimaluse avastada õpetajaameti positiivseid külgi ka neile tudengitele, kes  pole seda täna oma erialaks valinud, ent on valmis kaaluma õpetajaametit kui üht võimalikku karjäärivalikut,“ selgitas haridus- ja noorteameti peaspetsialist Kadri Ratas.

„Hariduse tulevikutegijate“ programmi käigus saab avastada õpetajatöö telgitaguseid, tuttavaks inspireerivate haridusvaldkonnas tegutsevate inimestega, tegeleda iseenda arengu toetamise ja meeskonnatööga. Et mõista Eesti haridusmaailma mitmekesisust ja näha, kes ja mis eesmärkidega seal toimetavad, külastatakse koole Eesti eri paigus.

Hariduse tulevikutegijaks kandideerimiseks tuleb saata sooviavaldus koos õpitulemuste väljavõtte ja videoga üheminutilisest liftikõnest teemal „Mis on minu MIKS? ja kuidas õpetajaamet seda toetaks?“. Dokumente ja videot oodatakse aadressil kadri.ratas@harno.ee hiljemalt 13. detsembriks. Programmi valitakse kuni 15 osalejat ning õppetöö toimub jaanuarist juunini 2021. Programmi täpsem info.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!