Koolielu portaali õppevara pannakse E-koolikotti

8. veebr. 2021 Kairi Valk haridus- ja noorteameti peaspetsialist - Kommenteeri artiklit

Alates 1. juunist ei ole Koolielu õppevara leht enam kasutajatele kättesaadav ning õppematerjalid tuleb üle tõsta E-koolikotti.

Koolielu portaal on palju aastaid olnud õpetajatele võimalus oma õppematerjale teistega jagada. Varsti juba viis aastat on Koolielu õppevara hoidla asemel toiminud E-koolikott. Sellest ajast alates ei ole enam Koolielu õppevara hoidlat arendatud ega hooldatud. Aeg on sealmaal, et alates 1. juunist Koolielu õppevara osa suletakse ning seal asuvad materjalid ei ole enam kasutajatele kättesaadavad.

2016. aastal tõsteti enamik Koolielu materjale üle E-koolikotti, aga kahjuks jäid need sidumata autoritega ja paljud materjalid ei saanud juurde kirjeldavaid andmeid, st vastavust õppekavale jm infot. Seega ei ole need õppematerjalid praegu E-koolikotis hästi leitavad.

Kui soovid, et sinu loodud Koolielus asuv õppematerjal oleks ka edaspidi teistele õpetajatele kättesaadav ja lihtsasti leitav, siis võta palun ühendust. Jagame täpsemaid selgitusi, mida teha ja kuidas saame abiks olla. Kui otsustad, et soovid oma materjali kustutada, anna ka palun sellest teada e-koolikott@harno.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!