Tallinna tervishoiu kõrgkooli üleskutse: tule tagasi kõrgkooli ja tervishoidu appi!

24. märts 2021 Tallinna Tervishoiu Kõrgkool - Kommenteeri artiklit

Kõik, kes on õppinud õe õppekaval vähemalt aasta, kuid kelle õpingud jäid pooleli, Tallinna tervishoiu kõrgkool kutsub teid tagasi oma unistust täide viima! Iga abikäsi tervishoius on hindamatu väärtusega. 

Mida see endast kujutab ja mida selleks tegema peab, seda loe täpsemalt kõrgkooli kodulehelt www.ttk.ee.

Võta meiega ühendust ja hakkame pihta! 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!