ERM avab külastajatele uksed 5. maist

30. apr. 2021 Eesti Rahva Muuseum - Kommenteeri artiklit

Eesti Rahva Muuseum avab uksed 5. mail kell 10. Muuseum on avatud tavapäraselt ehk kolmapäevast pühapäevani kella 10–18. Avatud on nii näitused, pood kui välikohvik.

Näitustest teevad uksed lahti püsinäitused „Uurali kaja“ ning „Kohtumised“. Viimase külastamisel jätkub kolmekuine tasuta külastamise periood: kuni juunikuu lõpuni saab püsinäitust „Kohtumised“ väisata tasuta. Kuni suve lõpuni on avatud menukas muinasjutunäitus „Elas kord …“ ning filmisaalis on kuni maikuu lõpuni vaadatav näitus „Eesti disainiauhinnad 2020“.

Uutest näitustest on vaatajate ees:

Muuseumi B-sissekäigu ees avaneb ERM-i lahtiolekuaegadel kohvik, mis pakub suupisteid, kooki ja kohvi ning argipäeviti kella 12–15 päevapakkumisi.

Muidugi jäävad avatuks kõik ERM-i veebituurid ning virtuaalnäitused.

Kutsume külalisi muuseumis desinfitseerima käsi ja hoidma distantsi teiste külastajatega. Endiselt on vajalik jälgida 2+2-nõuet ja kanda maski. Esialgu saame ekskursioone korraldada vaid kontaktõppele lubatud klassidele ja rühmadele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!