Haridusasutuste ja nende pidajate esindajad on oodatud ventilatsiooniteemalisele veebiseminarile

5. apr. 2021 HTM - Kommenteeri artiklit

Teisipäeval, 6. aprillil kella 15‒17 toimub haridusasutustele ja nende pidajatele veebikoolitus, mille teema on avalike hoonete õhuvahetuse korraldamine. Veebikoolitusele on oodatud osalejad kõigist haridusasutustest lasteaedadest kõrgkoolideni, samuti kohalike omavalitsuste ja teiste koolipidajate esindajad.

Veebiseminari avab haridus- ja teadusminister Liina Kersna. Esinevad Tallinna tehnikaülikooli professor Jarek Kurnitski ning tarbijakaitse ja tehnilise järelevalve ameti (TTJA) ehitusosakonna juhataja Kati Tamtik ja sama osakonna peaspetsialist Riina Tamm. Tallinna 21. kooli direktor Meelis Kond jagab praktilist kogemust, kuidas tagada õpilaste ja õppekorralduse hajutatus.

Osalejatel on soovitatav tutvuda järgmiste materjalidega:

Veebinarile saab registreeruda SIIN.

Veebiseminar toimub SIIN
Meeting ID: 966 8105 1848
Passcode: 557036

Ministeerium on koostöös TTÜ ning TTJA-ga koostanud ka haridushoonete ventilatsioonisüsteemide andmepäringu, et koondada detailsemaid andmeid ventilatsioonisüsteemide hetkeseisust ning investeerimisvajadustest. Andmepäring on Eesti hariduse infosüsteemis ja kõiki haridusasutuste pidajaid oodatakse vastama 16. aprilliks. 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!