Koolivaheaeg meremuuseumiga

21. apr. 2021 SA Eesti Meremuuseum - Kommenteeri artiklit
Lastelaager Paksus Margareetas.

Kevadisel koolivaheajal pakub meremuuseum lastele iga päev tegevust kodus ja õues.

Teemad puudutavad elu Läänemeres ja mere ääres ning piiluvad ka põnevasse luuremaailma. Tegevused hõlmavad nuputamist, värvimist, meisterdamist ning avaldatakse „Ümarmudil otsib kodu“ järjejutu uued osad. Tegevused on mõeldud peamiselt 8‒13-aastastele, kuid olenevalt tegevusest on jõukohased ja huvipakkuvad ka noorematele ja vanematele. Iga päev avanev tegevuspakett on kättesaadav muuseumi kodulehel ja Facebooki-lehel. Lisaks pakub meremuuseumi e-pood võimalust lapsi rõõmustada tegevuskomplektiga algkoolilastele https://meremuuseumipood.ee/toode/meenete-komplekt-algkoolilapsele/ ja lasteaialastele https://meremuuseumipood.ee/toode/meenete-komplekt-lasteaialapsele/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!