In memoriam Alla Zolotova

19. mai 2021 - Kommenteeri artiklit

16.06.1958-08.05.2021

Tallinna hariduselu on tabanud kurb kaotus, meie hulgast on lahkunud Lasnamäe Põhikooli kauaaegne direktor Alla Zolotova.

Alla Zolotova juhtis Lasnamäe Põhikooli (toonane Tallinna 59. Põhikool) alates 1997. aastast. Koolijuhina pühendas ta suurema osa oma ajast koolile ning tegi oma tööd alati südamega.

Aastate jooksul oli ta toeks paljudele erivajadustega lastele ja nende peredele ning hoolis väga oma töötajatest. Ta oli alati rõõmsameelne ja mõistev ning suutis leida kõigile probleemidele lahendused.

Olles pikki aastaid koolijuhtide ühenduse liige, osales ta aktiivselt juhtide ühistes tegevustes ning andis suure panuse Tallinna haridusellu.

Koolidirektorina hoolitses ta alati laste õppekeskonna ja õpetajate töötingimuste parendamise eest. Kahjuks ei jõudnud ta ära näha oma aastatepikkuse töö tulemust – juba mõne kuu pärast avatakse täielikult renoveeritud koolimaja.

Jääme mäletama Alla Zolotovat kui heasüdamlikku ja rõõmsameelset kolleegi, kellel jagus alati häid sõnu ja tähelepanelikkust teiste suhtes.

Langetame leinas pea, jäädes mälestama suurepärast juhti ja inimest.

Meie südamlik kaastunne perele, lähedastele ja kolleegidele!

Tallinna Linnavalitsus

Tallinna Haridusamet

Tallinna Koolijuhtide Ühendus


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!