Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektorina jätkab Ülle Ernits

19. mai 2021 HTM - Kommenteeri artiklit

Tallinna tervishoiu kõrgkoolile rektori valimiseks kogunes täna valimiskogu, kes otsustas teha haridus- ja teadusministrile ettepaneku sõlmida uus viieaastane tööleping senise rektori Ülle Ernitsaga.

Ülle Ernits on olnud Tallinna tervishoiu kõrgkooli rektor alates 2006. aastast. Varasematel aastatel on ta töötanud kõrgkooli rektori kohusetäitjana ja õppejõuna ning olnud eri ametikohtadel Tallinna meditsiinikoolis. Ülle Ernits on õppinud meditsiiniõeks samas koolis ning täiendanud ennast hiljem Tallinna pedagoogikaülikoolis ja Soomes Tampere ülikoolis.

Rektorit valis seitsmeliikmeline valimiskogu, kuhu kuulusid kaks haridus- ja teadusministeeriumi esindajat, kaks Tallinna tervishoiu kõrgkooli nõunike kogu esindajat, kaks nõukogu esindajat, kellest üks oli üliõpilane, ning valdkonna tööandjate esindaja.

Rektori uus ametiaeg algab 1. juulil ja kestab viis aastat.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!