Tartu Ülikooli muuseum kutsub õpetajaid muuseumihariduse infopäevale

24. mai 2021 Tartu Ülikooli muuseum - Kommenteeri artiklit
Hull Teadlane. Foto: Tartu Ülikool

27. augustil kella 11‒15 toimub Tartu Ülikooli muuseumis ja tähetornis muuseumihariduse mess õpetajatele, kus osaleb 22 mäluasutust üle Eesti

Päev algab tervituskõnede ja avaloenguga aasta püsinäituse tiitlile nomineeritud näitusel „Minu elu ülikool“. Messiala asub Tartu toomkiriku valges saalis. Muuseumite töötoad toimuvad toomkiriku haridusklassis, näitustel ja lühikese jalutuskäigu kaugusel Tartu tähetornis.

Infopäeval osalemine on õpetajatele tasuta.

Registreerumine kestab 30. maini. Registreeru siin.

Infopäeval osalevad Eesti Rahva Muuseum, Eesti maanteemuuseum, Eesti meremuuseum, Eesti maaelumuuseumid, Eesti meremuuseum, Eesti kunstimuuseum, rahvusarhiiv, okupatsioonide ja vabaduse muuseum Vabamu, Eesti tarbekunsti ja -disaini muuseum, Kalevipoja muuseum, Jääaja keskus, Tartu mänguasjamuuseum, Tartu linnaajaloo muuseumid, Eesti spordi- ja olümpiamuuseum, Eesti ajaloomuuseum, Pärnu muuseum, Saaremaa muuseum, Nukuteatri muuseum, Narva muuseum, Eesti tervisemuuseum, Tallinna kunstihoone, Vana-Võromaa muuseumid ja Tartu ülikooli muuseum. 


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!