Eesti meremuuseum kutsub lapsi linnalaagrisse

5. juuni 2021 SA Eesti Meremuuseum - Kommenteeri artiklit
Foto: Aron Urb

15.‒17. juunini toimub Eesti meremuuseumi linnalaager teemal „Läänemere veeloomad“. „Kolmel juunikuu päeval õpime lastega tundma Läänemere põnevat veealust maailma. Selleks tutvume Lennusadamas näitusega „Läänemeri maailmameres“ ning oleme külla palunud ka ühe näituse kuraatori, merebioloog Arno Põllumäe, kes muuhulgas räägib akvaariumikalade kodus pidamisest,“ rääkis meremuuseumi elamusõppe kuraator Irma Mets. „Laagripäevad on seikluslikud ning viivad meid ka loodusmuuseumi ja loomaaeda,“ lisas Irma Mets. Meremuuseumi linnalaagrid on mõeldud 1.‒6. klassi (8‒12-aastastele) lastele, et tekitada neis huvi mere ja merekeskkonna vastu, arendada esinemisjulgust ning koostöö- ja teisi sotsiaalseid oskusi. Tegevused toimuvad eesti keeles ning vajadusel abistavad juhendajad vene emakeelega lapsi. Linnalaagrid leiavad tavapäraselt aset neli korda aastas koolivaheaegadel: aprillis, juunis, augustis ja oktoobris. Laagritasu on 95 eurot. Alates sama pere teisest lapsest soodustus 15%. Hind sisaldab kogu programmi, tegevusvahendeid, laagripäeva sees vajaminevat transporti, T-särki ja toitlustust kolm korda päevas. Lisainfo ja registreerimine meremuuseumi kodulehel.  

Lisainfo lapsevanematele tel 620 0550 (E-R 9-17), booking@meremuuseum.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!