Kindluse koolikompleks hõlmab ka pneumohalli

14. juuni 2021 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit
Fotod: Kindluse kool

Pühapäeval, 13. juunil avati Harjumaal Rae vallas avati uus koolikompleks, mis on koolipere enda sõnul Eesti kõige uhkem ja innovatiivsem õppeasutus.

Kindluse kool avas uksed 1.‒6. klassie õpilastele küll juba 2020. aasta sügisest, kuid pühapäeval avati pidulikult terve koolikompleks, mis hõlmab muu hulgas ka spordihoonet ning pneumohalli. Kindluse kompleksi pneumohall, kus on soojenduse ja kunstmurukattega jalgpallistaadion, on ainus Eestis, mis asub väljaspool Tallinna linna. Kogu kompleks on mõeldud Rae valla kogukonnale kasutamiseks.

Viimase viie aasta jooksul on Rae vald ehitanud Peetri piirkonda kaks suurt põhikooli: 2016. avati 649 kohaline Järveküla ja 2020. alustas tegevust 864 kohaline Kindluse kool.

Pühapäevase piduliku ürituse avas haridus- ja teadusminister Liina Kersna.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!