Ligi tuhandet õpetajat tunnustati digiõppe eest

16. juuni 2021 Optimist Public - 1 Kommentaar

Digiõppeplatvorm Schoolaby kutsus kooliaasta lõpus tunnustama häid õpetajaid, kes on digiõppega kohanemisel ja selle läbiviimisel oma töös silma paistnud. Tunnustuse pälvis ligi tuhat õpetajat, kes olid oma tööga digiõppes eeskujuks.

„Kiida digiõpetajat!“ kampaania algatanud Schoolaby õppekeskkonna eestvedaja Priit Kongo sõnul oli tunnustatud õpetajate arv üllatus, sest kiidusõnade arv ületas mitmekordselt nende esialgseid ootuseid.

„Jagatud tunnustuste põhjal võib öelda, et viimane õppeaasta on olnud suur väljakutse nii õpilastele kui ka lapsevanematele ning tublisid digiõpetajaid kiidetakse palju just vastutulelikkuse, abivalmiduse ja võime eest leida üles ja toetada õpilasi, kellele digiõpe enim raskusi valmistas,“ sõnas Kongo. Ta lisas, et kuigi kiituseid laekus üle ootuste palju, on kindlasti kõik õpetajad, kes digiõpet läbi viisid, väärt tunnustamist.

„Kõik õpetajad, kellega oleme sel kooliaastal vestelnud, on nentinud, et digiõpe on olnud väljakutse ka neile. Põhiliste proovikividena on esile toodud suurenenud töömahtu ja tehnoloogiaga seotud kitsaskohti. Kooliaasta lõpus on igati asjakohane öelda neile aitäh ning tunnustada eduka kooliaasta eest,“ sõnas Kongo. 

Haridusminister Liina Kersna sõnul pani pikk distantsõppe periood proovile õpilaste ning õpetajate usalduslikud suhted ning senisest enam pidi tähelepanu pöörama lastele, kelle õpiedukus või õpihuvi distantsil olles langes.

„Keerulise kooliaasta lõppedes soovin öelda aitäh kõigile õpetajatele, kes hoolisid, märkasid ning tegutsesid ja suutsid kärsituse asemel säilitada kannatlikku meelt,“ sõnas Kersna.

„Kiida digiõpetajat!“ kampaania käigus tunnustati ligi 1000 tublit pedagoogi igast Eestimaa nurgast: Tallinnast Setomaani ja Narvast Võruni. Kõiki tunnustusi saab näha siin. Tunnustatud digiõpetajate nimed avaldatakse ka 16. juuni Eesti Ekspressis. Tublisid õpetajaid premeerib Schoolaby.


Hetkel ainult üks arvamus teemale “Ligi tuhandet õpetajat tunnustati digiõppe eest”

  1. Peep Leppik ütleb:

    PEDAGOOGID ja lapsevanemad!

    On lausa KURITEGELIK digiõppe viimine lasteaedadesse ja koolieelsesse aega üldse … Kas arengupsühholoogia on tõesti meie kultuurist täiesti ja lõplikult välja visatud? Miks vihkame OMA rahvast?

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!