Raamat: Lembe Mõttus „Muna seiklused Kreekas“

20. aug. 2021 - Kommenteeri artiklit

Lembe Mõttus „Muna seiklused Kreekas“

Illustraator Britta Benno

Sari „Maailm lastele“

Kirjastus Inspirationbooks, 176 lk

Hariv ja kaasahaarav raamat reisimisest ja sõprusest. Tallinna lennujaamas kohtuvad kolm vahvat tegelast: lõbus rändur Muna, virvendav Hologramm ja pidevalt pilvedes hõljuv Roosa Õhupall, et koos Kreekasse reisida. Autori humoorikas jutuvestmisoskus toob lasteni vajalikke väärtusi, nagu sõprus, hoolivus, tervislikud eluviisid. Raamat sobib hästi noorema kooliea lugejale, tutvustades tegelaste seikluste kaudu kreeka kultuuri, geograafiat, mütoloogiat, kombeid ning keelt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!