Algas registreerimine õpilaste kirjandusviktoriinile (R)ajunoor

23. sept. 2021 Tallinna Keskraamatukogu - Kommenteeri artiklit

Tallinna Keskraamatukogu korraldab 9.‒12. klassidele kirjandusviktoriini (R)ajunoor. Tegemist on põneva ja tempoka turniiriga, mis hõlmab noortekirjanduse eri valdkondi kooli soovituslikust kirjandusest lastekirjanduse klassikani.

Kirjandusviktoriinile on oodatud kolmeliikmelised võistkonnad, kes soovivad oma kirjanduslikud teadmised proovile panna. Eelvoorud ja veerandfinaalid toimuvad oktoobrist novembrini, veerandfinaalid 2022. aasta jaanuaris, poolfinaalid märtsis ja finaal aprillis või mais.

Kirjandusviktoriini raamatute nimekirja ja osalemistingimustega saab tutvuda siin.

Lisainfo ja registreerimine telefonil 683 0914 ja e-aadressil noorte@tln.lib.ee.

Viktoriini toetavad auhinadega Päikese kirjastusRahva Raamat ja Lipuvabrik.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!