Klassikaraadio e-viktoriin teeb muusikapäeva tähistamise põnevaks ka koolitunnis!

27. sept. 2021 Klassikaraadio - Kommenteeri artiklit

Klassikaraadio korraldab rahvusvahelisel muusikapäeval, 1. oktoobril traditsioonilise e-viktoriini. Teadmised saab proovile panna Klassikaraadio ja Raadio 4 kodulehel ööpäeva vältel – viktoriin algab reedel, 1. oktoobril kell 7 ja lõppeb laupäeval, 2. oktoobril kell 8.

Kuidas viktoriinil osaleda?
Muusikaviktoriin toimub kahes kategoorias – vastajad saavad valida kümne küsimusega muusikapäeva viktoriini ja 15 küsimusega ringhäälingu 95. aastapäevale pühendatud viktoriini vahel. Soovitame proovida mõlemat!
Küsimused on valikvariantidega ning loogiliselt mõeldes on võimalik õigesti vastata ka siis, kui täpset vastust ei tea. Küsimusi on nii klassika, džässi kui ka popmuusika vallast, lahendades saab kuulata helifaile, vaadata pilti ning jälgida videot.
Viktoriini saab lahendada nii eesti kui ka vene keeles. Teadmised saab proovile panna Klassikaraadio (klassikaraadio.err.ee) ja Raadio 4 (r4.err.ee) kodulehel.

Muusikaviktoriini on lihtne lülitada ka koolikavasse
Möödunud aastal lahendas muusikapäeva viktoriini 4045 muusikasõpra. Osa võtsid igas vanuses muusikasõbrad üle terve Eesti ning paljudes kohtades lahendati viktoriini terve klassiga. Kollektiivselt otsiti vastuseid küsimustele Haapsalu põhikoolis, Käina koolis, Kärdla muusikakoolis, Kärdla põhikoolis, Kõmsi koolis, Leisi koolis, Lihula muusikakoolis, Osula põhikoolis, Pärnu Kuninga tänava põhikoolis, Tallinna muusikakeskkoolis, Tallinna Rahumäe põhikoolis, Tartu Emajõe kooli pikapäevarühmas, Tartu Hansa koolis, Tartu Kesklinna koolis ja Vanalinna hariduskolleegiumis.

Soojendusviktoriin on juba avatud!
Muusikapäeva viktoriiniks saab valmistuda juba praegu, sest ERR-i Menu portaalis on üleval soojendusviktoriin.
Ootame kõiki muusikasõpru oma muusikalisi teadmisi proovile panema 1. oktoobril!
Tublimate lahendajate vahel loositakse välja hulgaliselt auhindu.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!