Näituse „Koopast kaissu. Koera ja inimese lugu“ neljas koeratund on pühendatud koerale kui atleedile ning külla tuleb Eesti esisportlane agility’s Marta Miil

13. sept. 2021 Eesti Ajaloomuuseum - Kommenteeri artiklit
Marta Miil oma koertega. Foto: Karli Saul

Neljas koeratund „Koer kui atleet“ toimub laupäeval, 18. septembril kell 13 Maarjamäe lossipargis. 

Kas teadsite, et eestlased ja nende koerad on agility’s maailmatasemel? Meie koerad on saavutanud agility maailmameistrivõistlustel võistkondliku kuldmedali.

Selline tulemus nõuab nutikust nii neljajalgsetelt kui ka nende juhtidelt.

Oleme laupäevasesse koeratundi kutsunud Eesti esisportlase agility’s Marta Miili, et ta avaks koeraspordimaailma põnevaid tahke.

Arutlusele tuleb nii koera ettevalmistus võistlusteks, õpetatavad trikid kui ka järelhoolitsus. Mis aga peamine, Marta võtab kaasa oma koerad, et näidata, kuivõrd huvitav ja imeline on agility.

Täispilet 10, sooduspilet 8, perepilet 20 eurot. Pilet tagab võimaluse külastada kõiki Maarjamäe lossis, filmimuuseumis ja tallihoones avatud näitusi.

Muuseumi tulles palume esitada üks järgmistest tõenditest: vaktsiinipass, COVID-19 läbipõdemist kinnitav tõend või negatiivselt testitulemust kinnitav tõend (PCR-testi tulemus kehtib 72 tundi, antigeeni testi tulemus 48 tundi).

Kohapeal kiirteste teha ei saa. Nõue ei kehti alla 18-aastastele lastele ja noortele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!