Ootame kandidaate Johannes Käisi preemiale

3. sept. 2021 Johannes Käisi Selts - Kommenteeri artiklit
Johannes Käis (1885–1950).

Johannes Käisi selts ootab 1. oktoobrini kandidaate Johannes Käisi nimelisele preemiale.

Preemia määravad Johannes Käisi selts ja Peri Põllumajanduslik OÜ ühele pedagoogile Põlva maakonnast ja ühele pedagoogile Eesti Vabariigist, kes väärivad tunnustust oma praktilise pedagoogilise tegevusega, on silma paistnud Johannes Käisi pedagoogilise pärandi või teiste kooliuuenduslike ideede rakendamise või töökogemuste tutvustamisega.

Johannes Käisi preemia laureaadi kandidaadi nime ja tema tegevuse kirjelduse palume saata hiljemalt 1. oktoobriks e-aadressil johanneskaisiselts@gmail.com e-kirja manusena. Lähem info https://johanneskaisiselts.ee/.

Johannes Käisi selts loodi 20. veebruaril 1990 Põlva keskkoolis. Algselt kavandatud Käisi klubi loomisel (28.11.1989) ja seltsi mõtte teoks tegemisel oli eestvedajaks Põlva keskkooli tollane direktor Paul Lehestik, kes omakorda sai tuge Johannes Käisi juhitud Võru õpetajate seminari (1921–1930) vilistlastelt. Aastate jooksul on Käisi preemia laureaadid olnud sellised silmapaistvad pedagoogid, nagu Paul Lehestik, Enn Nurk, Tiiu Kiudorv, Voldemar Pinn, Peep Leppik, Eha Jakobson, Merike Kaste, Maidu Varik, Anne Kloren, Külli Volmer, Hedi Minlibajeva, Maie Punak, Sulev Valdmaa jpt.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!