Tallinna koolijuhtide ühendus valis uue eestseisuse ja juhatuse

15. sept. 2021 Raino Liblik Tallinna Mustamäe riigigümnaasiumi direktor - Kommenteeri artiklit

Tallinna koolijuhtide ühenduse (TKJÜ) liikmed kogunesid kooliaasta alguse puhul 13. septembril Tallinna karjäärikeskuses, et arutada olulisi ja põletavaid teemasid ning tutvuda karjäärikeskuse võimalustega.

TKJÜ esindab Tallinna koolijuhte ja räägib aktiivselt kaasa koolielu edendamises. Ühendus koondab ligemale 80 tegevat ja endist koolijuhti, kes soovivad teha koostööd ja kogemusi vahetada ning koordineeritult hariduselu juhtimisse kaasatud olla.

Koolijuhtide ühine eesmärk on praeguses olukorras tagada õppetöö jätkumine nii, et kõigil õpilastel oleks võimalik osaleda õppetöös klassiruumides, veeta aega sõpradega ja võtta osa huviringidest ning sporditegevustest, millest koolilapsed vahepeal enim puudust tundsid.

Arutleti veel mitmetel teemadel ja enim kõneainet pakkus koolide toitlustamisteenuse hange Tallinnas, mille tulemusel kannatab koolitoidu kvaliteet ja õpilaste heaolu. 

Valiti uus kümneliikmeline laiapõhjaline eestseisus ja kolmeliikmeline juhatus.

Eestseisuse liikmed

  • Kesklinn – Imbi Viisma, Kadrioru saksa gümnaasiumi direktor
  • Mustamäe – Kaarel Rundu, Tallinna saksa gümnaasiumi direktor
  • Haabersti – Rita Juhanson, Järveotsa gümnaasiumi direktor
  • Kristiine – Sirli Väinsar, Tallinna Tondi põhikooli direktor
  • Põhja-Tallinn – Mari-Liis Sults, Tallinna kunstigümnaasiumi direktor
  • Lasnamäe – Andrei Kante, Lasnamäe gümnaasiumi direktor
  • Nõmme – Ardi Paul, Tallinna Nõmme põhikooli direktor
  • Tallinna riigigümnaasiumid – Raino Liblik, Tallinna Mustamäe riigigümnaasiumi direktor
  • Endiste koolijuhtide esindaja – Kaja Laanmäe
  • Euroopa koolijuhtide ühenduse juhatuse liige – Toomas Kruusimägi

Kolmeliikmelisse juhatusse valiti Raino Liblik, Kaarel Rundu ja Ardi Paul.

Eesti Koolijuhtide Ühenduses jätkavad Tallinna koolide esindamist viis koolijuhti: Imbi Viisma ‒ Kadrioru saksa gümnaasium, Toomas Kruusimägi ‒ Tallinna inglise kolledž, Raino Liblik ‒ Tallinna Mustamäe riigigümnaasium, Katrin Luhaäär ‒ Ristiku põhikool ja Tiina Pall ‒ Tallinna Kristiine gümnaasium.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!