Tartu Ülikool kutsub abituriente registreeruma matemaatika riigieksami ettevalmistuskursusele

28. sept. 2021 - Kommenteeri artiklit

Tartu Ülikoolis algab 18. novembril matemaatika riigieksamiks ettevalmistav kursus. Registreerimine kestab õppeinfosüsteemis 17. novembrini. Matemaatika riigieksam toimub 20. mail 2022.

Tartu Ülikooli matemaatikahariduse keskuse õppejõudude sõnul pakub ettevalmistuskursus gümnaasiumilõpetajatele võimalust kinnistada varem õpitut, et saada lisakindlus riigieksami sooritamiseks. Kursusel osaleja saab võimaluse õppida iseseisvalt just selleks ette valmistatud veebimaterjalide – ülesannete, lahenduste ja videonäidete – abil ning osaleda veebiseminaridel, kus saab küsida nõu ning suhelda juhendajatega.

Ettevalmistav kursus, kus käsitletakse gümnaasiumi laia matemaatika teemasid, annab gümnasistidele eksamiks süstematiseeritud teadmised, ülesannete lahendamise oskused ja praktilised nõuanded. Ülesanded ja lahendused avanevad osalejatele kursuse käigus ning jäävad kättesaadavaks kursuse lõpuni. Iga nädal toimuvad konsultatsioonitunnid, kus vastatakse küsimustele ja seletatakse ülesannete lahendusi. Matemaatika riigieksamiks ettevalmistav kursus kestab 18. novembrist 2021 kuni 12. maini 2022.

Veebiseminarid toimuvad 18. ja 25. novembril, 2., 9. ja 16. detsembril, 13., 20. ja 27. jaanuaril, 3., 10. ja 17. veebruaril, 10., 17., 24. ja 31. märtsil, 7., 14. ja 21. aprillil ning 5. ja 12. mail kella 17–20.

Kursuse hind on 220 eurot. Kursuse kohta saab lähemalt lugeda Tartu Ülikooli õppeinfosüsteemist.

Registreeru matemaatika riigieksamiks ettevalmistavale kursusele 17. novembrini õppeinfosüsteemis.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!