Vanavanemate päev Lennusadamas

10. sept. 2021 SA Eesti Meremuuseum - Kommenteeri artiklit

12. septembril kella 12‒16 toimub Lennusadamas vanavanemate päevale pühendatud perepühapäev. Lisaks ühisele meisterdamisele saab tutvuda uue ajutise näitusega „Põrgu Läänemerel“. Vanavanemate päeval saab Lennusadamas meisterdada Örrekese õpitubades. Põnevate materjalidega saavad praktilist käsitööd teha lapsed kui ka täiskasvanud ning meisterdatud esemed võib koju kaasa võtta. Lisaks saab perepühapäeval osaleda Lennusadama ekskursioonil, kus tutvustatakse põgusalt vastavatud uut ajutist näitust „Põrgu Läänemerel. Juminda meretragöödia 1941“, mida seejärel iseseisvalt uudistada saab. Ajakava Kell 12‒13 Örrekese õpituba lastele ja täiskasvanutele 14‒15 Örrekese õpituba kordub 13‒13.45 Lennusadama ekskursioon eesti keeles 15‒15.45 Lennusadama ekskursioon vene keeles Ekskursioonidele saab registreeruda kohapeal kassas. Kõikidest perepühapäeva tegevustest saab osa võtta muuseumipiletiga. Vaata ka lojaalsuskaardi MM KAART võimalusi: https://meremuuseum.ee/mmkaart/. Muuseumisse pääseb vaktsineerimise, haiguse läbipõdemise või negatiivse testi tõendi ettenäitamisel.

Nõue ei kehti alla 18-aastastele.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!