Lionsid kingivad 1. klassi lastele hambaharja ja -pasta

28. okt. 2021 Siiri Rooma-Uusküla - Kommenteeri artiklit
Hambapasta ja -hari, hambapesupäevik ja muu särava naeratuse jaoks vajalik Lionsilt. FOTO: Eesti Lions Piirkond  
Eesti Lionsi piirkond kingib koostöös Suukooliga kõikidele sel sügisel esimesse klassi läinud lastele suu tervisele pühendatud kinkekoti, mis sisaldab hambaharja ja -pastat, Suukooli ja Lionsi liikumise teabelehte, Punase Risti plaastrit ja lõvi pea kujulist helkurit.
13. novembril tähistatakse ülemaailmset lahkuse päeva (World Kindness Day), mille Eesti patroon on imeline särava naeratusega Elina Netchayeva. Eesti Lionsi piirkond korraldab 8.‒12. novembrini lahkuse nädala, et kingitus jõuaks kõikide esimeste klasside lasteni.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!