Õpetajate Lehe tänavused laureaadid on Silja Aavik ja Riin Seema

1. okt. 2021 Õpetajate Leht - Kommenteeri artiklit

Nagu juba traditsiooniks saanud, kuulutab Õpetajate Leht ka tänavu välja laureaadid, kes on andnud lehe sisusse märkimisväärse panuse. Seekordsed Õpetajate Lehe tunnustuse pälvinud autorid on Silja Aavik ja Riin Seema.

Silja Aavik. Foto: erakogu

Silja Aavik on valinud ja tõlkinud aastast 2019 kuni tänavu kevadeni päevakajalisi lugusid Soome pedagoogilisest ajakirjandusest. Valides püüdis ta märgata teemasid, mis on päevakorral ka Eesti koolides. Ta on õpetanud mitukümmend aastat eesti keelt ja muid õppeaineid Helsingi Latokartano põhikoolis, kus on alates 2009. aastast soome-eesti kakskeelne õpe.

Riin Seema. Foto: erakogu

Riin Seema on Tallinna Ülikooli haridusteaduste instituudi pedagoogilise nõustamise dotsent, kelle sulest on ilmunud sisukaid ja julgeid analüüse nii õpilaste heaolu kui digipädevuse teemal. Tema kirjutised on tõusnud päevakorda eriti distantsõppe ajal.

Palju õnne laureaatidele!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!