Tulekul seminar uussisserändajast laste õpetamisest

7. okt. 2021 - Kommenteeri artiklit

„Imelikud inimesed, uued näod, uus koht. Ma olin hirmul, ei teadnud, mida teha“ (rändetaustaga õpilane Eesti koolis)

Balti Uuringute Instituut viis läbi uuringu rändetaustaga õpilastest Eesti koolides. Kuigi on palju koole, kus rändetaustaga laste vastuvõturutiin ja kohanemise toetamine on alles algusjärgus ja väljaarendamisel, on paljudes Eesti koolides tehtud selgeid ja õnnestunud valikuid nende kohanemise toetamiseks. Kas soovid teada? Siis tule ja osale meie seminaril!
Kutsume haridustöötajaid ja kõiki teisi huvilisi (nt üliõpilased, teadurid, eksperdid, poliitikakujundajad jt) osalema seminaril, milles tutvustame värske uuringu „Uussisserändajast laps Eesti koolis“ tulemusi ning jagame praktikaid Eesti koolide tööst rändetaustaga õpilastega. Kuna rändetaustaga laste arv Eesti koolides aasta-aastalt suureneb, siis ootame seminarile osalema kõiki neid, kes soovivad end rändetaustaga laste õpetamisega seotud teemadega kurssi viia või arutleda tänase olukorra üle Eesti koolides.
Seminarid toimuvad 11. ja 12. oktoobril, hübriidvormis Zoomis ning soovi korral kohapeal Tartus ja Tallinnas. Seminar algab kell 15 ja kestab orienteeruvalt kaks tundi. Registreerumine ja täpsem lisainfo aadressil https://survey.alchemer.eu/s3/90389593/seminar.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!