6. novembril kell 12 kutsub Sinine Lõvi taas lapsi Maarjamäele, et lõu(n)apoolikul toredalt aega veeta

3. nov. 2021 Eesti Ajaloomuuseum - Kommenteeri artiklit
Helen Marts-Kesaväli ja Eddie. Foto: Helen Marz

Sinine Lõvi ootab külla Eesti abi- ja teraapiakoerte ühingu koeratiimi koosseisus Helen Marts-Kesaväli ja Eddie.

Eddie on lugemiskoer, kes näitab head eeskuju, kuidas jutumõnu enda sisse voolata lasta. Selgub, kas lugemiskoerad loevad või on hoopis head kuulajad.

Katsetame seda lugedes  Leelo Tungla lasteraamatut „Pulli koera päevik“ (2021) ning Liisa Pappi „Madli-Liis ja lugemiskoera“ (2019).

Lisaks uudistame koguperenäitust „Koopast kaissu. Koera ja inimese lugu“, kus saame koerte erilistest annetest ja ametitest veelgi rohkem teada.

Osalemine soodusperepiletiga 10.- või üksikpiletiga 5.- (eelkooliealised lapsed tasuta). Sinise Lõvi lõu(n)apoolikud on sobivaimad kuni 10-aastastele lastele.

Muuseumi tulles palume alates 12. eluaastast esitada üks järgmistest tõenditest:

1. Vaktsiinipass

2. COVID-19 läbipõdemist kinnitav tõend

Vaktsineerimiskuuri läbimise või haiguse läbipõdemise tõendi kõrval kehtib alaealistele (12–17-aastastele) üritustele ja tegevustele pääsemiseks ka koroonaviiruse PCR- või antigeen-RT-testi negatiivse tulemuse tõend.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!