„Õpetaja, ma kardan perele öelda, et olen gei. Kas sa saad mind aidata?“ Kuidas vastad?

12. nov. 2021 - Kommenteeri artiklit

Avalikud, aga ka isiklikud arutelud LGBT+ teemadel on sageli emotsionaalselt laetud ja paljudele küsimustele pole lihtsaid vastuseid. Kindel on aga see, et meie ümber on LGBT+ inimesi ja inimesi, kes selle teema kohta küsimusi esitavad. Kuna sina kui õpetaja oled oma valdkonnas autoriteet, võib keegi esitada keerulise küsimuse ka sulle. Kas tunned end oma vastuses kindlalt ja turvaliselt?

Tasuta koolitus „LGBT: mis, kes ja milleks seda mõista“ on ainus omataoline koolitus Eestis, mis aitab sul leida vastused sinu enda küsimustele, siduda need sinu isiklike kogemuste ja teadmistega ning omandada tööriistad, mis on toeks sinu igapäevatöös teiste inimestega.

Koolituse sisu ja vorm toetub teadusele, põimides ühiskonnauuringuid, hariduspsühholoogiat, meditsiini, ajalugu ja teiste valdkondade teadmisi, lisab neile Eesti inimeste kogemuslood ning pakub seeläbi tõeliselt põhjalikku ja laiahaardelist ülevaadet. Koolituselt saad tugeva vundamendi, mille najal suudad enesekindlalt vastata ka keerulistele küsimustele.

Koolitust viib läbi Kristel Rannaääre, kellel on pikk kogemus nii koolitaja, õpetaja kui ka inimõiguste valdkonna eksperdina.

Loe lähemalt koolituse kava kohta ja registreeri end koolitusele 15. novembrini.

Koolitus toimub 18. novembril Tartus ja 19. novembril Tallinnas. Täpne ajakava ja koht saadetakse osalejatele enne koolitust.

Kui sul on küsimusi, siis kirjuta koolitajale aadressil kristel@lgbt.ee.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!