Õpilaste vaktsineeritus ja ülevaade koolikolletest

3. nov. 2021 HTM - Kommenteeri artiklit
31. oktoobri seisuga on üle Eesti 94 aktiivset koolikollet [1] , milles on kokku 1458 õpilast. [2] Võrreldes eelmise nädalaga on aktiivseid koldeid 11 võrra rohkem, kolletes olevate õpilaste arv suurenes 293 õpilase võrra.
Täielikult vaktsineeritud või viimase 180 päeva jooksul läbipõdenud on 01.11 seisuga 52% 12a ja vanematest üldhariduskoolide õpilastest ning 85% töötajatest. Koole, kus COVID-tõend (st täielikult vaktsineeritud või põdenud viimase 180 päeva jooksul) on vähemalt 70% õpilastest, on 9% ehk 44 kooli 472-st [3].
[1] Kolded, kuhu on viimasel 10 päeval lisandunud vähemalt üks nakatunu.
[2]  V.a. Lääne regioon, mille kohta ei ole HTMil eraldi õpilaste ja koolitöötajate andmeid.
[3] Andmed on esitatud koolide kohta, kus õpib vähemalt kümme 12+ vanuses õpilast.
[4] Hõlmab ka viimase 180 päeva jooksul läbipõdenuid.Kolded, kuhu on viimasel 10 päeval lisandunud vähemalt üks nakatunu.

Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!