Tagasi Kooli kutsub ajurünnakule!

25. nov. 2021 Helena Tomikas Tagasi Kooli kommunikatsioonijuht - Kommenteeri artiklit

Juba tuleval teisipäeval, 30.11 toimuvad üle-eestilised annetamistalgud. Tagasi Kooli kogub toetust e-tundide elluviimiseks, aga ka ideid e-nende arendamiseks. Kutsume üles õpetajaid osalema meie Facebooki live-ajurünnakul! 

Annetamistalgute päeval, 30.11 kell 10 toimub 30-minutiline Facebooki live-ajurünnak, kus e-tundide juht Riina Facecchia annab ülevaate kuidas e-tunde  tehakse ,ning aasta koolitaja Margo Loor ja Roosna-Alliku põhikooli õppejuht Kätlin Merisalu genereerivad (kasvõi ulmelisi) ideid, millised võiksid välja näha tuleviku e-tunnid. Osalejad saavad vestlusaknas kommentaaridena oma ideid välja käia. Ootame kõiki õpetajaid, kes on e-tundidest osa võtnud, osalema siin

Rahalisi annetusi kogume „Ma armastan aidata keskkonnas“. Eesmärk on kokku saada 450 eurot, sest täpselt nii palju maksab ühe kvaliteetsete materjalidega e-tunni loomine. Kui 450 eurot saab täis, teeme tunni ära! Kui saame kokku vähem, suuname summa e-tundide kommunikatsiooni- ja arendustegevustesse, et need vajalikud ja õpimotivatsiooni tõstvad tunnid jõuaksid sel keerulisel ajal kõikide Eesti õpilasteni. Väga tahaks ka kõige pisemale kooliastmele tunde luua, samuti nagu venekeelseid tunde, mida praegu on kõige vähem. 

Ootame teid meiega kaasa mõtlema!


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!