Tallinnas toimub Euroopa hotelli- ja turismikoolide assotsiatsiooni aastakonverents

1. nov. 2021 Kuressaare Ametikool - Kommenteeri artiklit

Konverentsi korraldavad Tallinna teeninduskool ja Kuressaare ametikool. Konverentsi raames korraldatakse kutsevõistlused kümnel hotellinduse, kokanduse ja turismiga seotud võistlusalal. Kokku võistleb 245 õpilast.

„Tegu on ainulaadse sündmuse formaadiga Euroopas, kus kokku saavad õpilased, õpetajad ja koolijuhid,“ rääkis ametikooli direktor ja AEHT asepresident Neeme Rand. „AEHT on koostöövõrgustik ja konverents on nagu suguvõsa kokkutulek. Paljude osalejatega seovad meid koostööprojektid ja õpilaste välispraktikad. Vastavalt reeglitele korraldavate koolide õppijad võistelda ei tohi. Lisaks on proovivõistlusena kavas Strategic thinking, seal on Kuressaare ametikoolist võistlemas kaks ärierialade õpilast 5. tasemelt,“ rääkis ametikooli direktor ja assotsiatsiooni asepresident Neeme Rand. Võistlusalal Strategic thinking on ülesandeks majutusasutuse brändi uuendamine.

Ametikooli korraldustiim võistlustel koosneb enam kui 20 õpilasest ja õpetajast. Liikuva graafika kujundajad teevad õpetajate juhendamisel otseülekandeid ametikooli Youtube’i kanalil. Pärast võistlust valmib ülevaatefilm. Giidiõpilased viivad läbi külaliste transfeere ja ekskursioone.

Võistluse avatseremoonia korraldatakse rahvusooperis Estonia. Esinevad Tallinna balletikooli ja Georg Otsa nim Tallinna muusikakool õpilased. Laval on 120 esinejat.

Lõpugala koos võitjate välja kuulutamise tseremooniaga korraldatakse 5. novembri õhtul Tallinna Lennusadamas. Kõik võistlused viiakse läbi Tallinna teeninduskoolis.

Konverentsi veebileht on: https://ac2021.aeht.eu/.


Kirjuta kommentaar

Õpetajate Lehel on õigus avaldada teie kirjutatud kommentaar paberväljaandes. Kommentaari pikkus ei tohi ületada 3000 tähemärki. Õpetajate Lehe kodulehe kommentaarid on modereeritavad ja avaldatakse pärast toimetamist hiljemalt kommentaari saatmisele järgneva tööpäeva hommikuks. Lehel on õigus jätta saadetud kommentaar kodulehel avaldamata. Iga kommentaari edastaja arvuti IP-aadress, sessiooni identifikaator ja kommenteerimise aeg salvestatakse andmebaasis. Õpetajate Leht ei vastuta kommentaaride sisu eest!